Створюємо ефективну їдальню

128

Феномен зростання кількості столових в країні пояснюється двома основними факторами. По-перше, для переважної більшості працездатних українців це фактично єдино затребувана послуга харчування, пов’язана з фізіологічною потребою на щоденній основі. А по-друге, навіть найбільші мрійники і романтики від ресторанного бізнесу в країні почали чітко розуміти, що вибудовувати стійкі бізнес-системи в інших сегментах послуг громадського харчування стає все більш складно або навіть неможливо. Через відсутність стійкого попиту на послуги харчування та зростаючу конкуренцію, перш за все.

Звичайно, їдальня не повинна бути похмурим містечком, де реалізують олдскульні котлети і макаронні вироби. Не дивлячись на скромні бюджети, форми і методи надання послуг у школах повинні бути сучасними і постійно розвиватися! Ті, хто займається наданням послуг громадського харчування, думають про найсучасніші форми надання послуг. І дуже часто думають про подолання ефекту «монотонності і втоми» від щоденного харчування. Намагаються урізноманітнити меню і зробити його більш цікавим.

Також надзвичайно важливим є обладнання, на якому готується їжа для школярів.

Професійне обладнання для шкільних їдалень в DSTO – це прилади і конструкції, які відрізняються надзвичайно великою продуктивністю, ресурсом роботи і стійкістю до агресивних середовищ.

Вибір професійного кухонного обладнання є єдино можливим варіантом для різних підприємств громадського харчування і самообслуговування. В іншому, нерідко і для домашнього застосування такі прилади будуть раціональним вибором.

Кухонне обладнання можна умовно розділити на:

  • Газові та електроприлади.
  • Автоматична електронна техніка.
  • Конструкції і системи пристроїв.
  • Посуд і ємності.

При використанні професійного кухонного обладнання підприємства харчування отримують всі їхні переваги: ​​ефективність, продуктивність, надійність. Це означає, що страви будуть готуватися максимально швидко, подаватися на стіл в найкращому вигляді і все це незалежно від навантаження. Такі якості будуть корисними для великих ресторанів і маленьких кафе, підприємств фаст-фуд і самообслуговування, громадських їдальнях і навіть виробників продовольчих продуктів.

Перетворіть свій асортимент на щомісячній основі в експеримент з привабливими і смачними продуктами харчування. При цьому, важливо працювати і над формами, і над поєднаннями. Адже сучасні форми харчування на щоденній основі, особливо цінні тоді, коли дитина розуміє, що їдальня, в своїх поглядах на методи і форми надання послуг, мало чим відрізняється або навіть перевершує кафе, які орієнтовані на відпочинок і розваги в вечірній час .

Будь-яка професійна команда з багаторічним досвідом роботи в шкільному харчуванні, наприклад, сьогодні, постійно створює глобальні, корисні композиції і набори страв і напоїв, які відповідають різним смакам і актуальні в різний час дня за конкурентноздатною ціною. Всі ретельно приготовані страви повинні бути зроблені зі свіжих і високоякісних продуктів.

Компанії, що спеціалізуються сьогодні на професійному надання послуг харчування, організовують всі види послуг для клієнтів. Це комплекс рішень, що включає корпоративні обіди, спеціальні дні народження, спеціальні вечірки. Вони чудово розуміють, як сьогодні виглядає послуга в корпоративному секторі. Крім своїх великих меню повсякденного харчування, сильні професійні оператори харчування, пропонують повний набір додаткових послуг громадського харчування, щоб визначати відповідно до запитів замовника в діловій сфері.

Прокоментуєте?