Як вивчати англійську мову: базові поради

Вивчення нової мови, а особливо такої складної як англійська, може здатися важким завданням. На щастя, існує безліч порад та підказок, які допоможуть вам вивчити англійську, а також кілька корисних та водночас приємних методів вивчення. Якщо ж вам потрібно термоново вивчити англійську – рекомендуємо школи англійської мови.

Картки і наліпки

Перша порада – створіть картки, щоб побудувати свій словниковий запас та граматику. Картки – це чудовий спосіб збільшити свій словниковий запас та покращити розуміння граматики англійської мови незалежно від рівня досвіду. Носіть із собою набір карток, куди б ви не пішли, і бігайте по колоді, коли у вас є вільна хвилина. Ви можете зробити власні картки або придбати набір.

Позначайте предмети у вашому домі липкими нотатками. Щодня позначайте кілька предметів побуту липкими записками, щоб допомогти запам’ятати, як ці предмети називаються. Це веселий і простий спосіб продовжувати формувати свій словниковий запас щодня.

Наприклад, ви можете покласти липку записку з англійським словом і перекладом на:

  • лампу,
  • холодильник,
  • стіл,
  • комп’ютер
  • обідній стіл тощо

Додатки

Спробуйте програму Duolingo. Це безкоштовна програма для вивчення мови в Інтернеті, яка заснована на інтерактивних адаптивних іграх, які можуть допомогти вам вивчити словниковий запас, граматику тощо. Спробуйте користуватися додатком щодня потроху, щоб покращити свій словниковий запас.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Ви можете безкоштовно зареєструватись і використовувати програму на своєму телефоні, комп’ютері чи планшеті, щоб допомогти вам вправляти свою англійську мову.

Вчіться цілеспрямовано щодня. Виділіть двадцять хвилин або навіть годину на навчання. Влаштуйтеся десь подалі від телевізора, вимкніть телефон (якщо ви не використовуєте його, щоб навчатися). Окрім традиційних методів навчання, існує безліч способів вивчення мови, особливо англійської.

Репетитор англійської мови

Якщо ви відвідуєте курси англійської мови, перегляньте будь-які робочі аркуші та інші завдання. Перевірка попередніх домашніх завдань завжди варте вашого часу. Це допоможе зберегти свіжість знань у свідомості. Зверніть увагу на те, де ви втратили очки, і скоригуйте свою відповідь, щоб вона була правильною.

Відвідайте безкоштовні онлайн-вікторини, уроки англійської мови. В Інтернеті ви можете знайти необмежену кількість вікторин для вокабу, а також вікторини та ігри, які перевірять ваше розуміння граматики англійської мови, побудову речень тощо.

Використовуйте аудіо-уроки. Особливо, якщо частину кожного дня ви проводите в дорозі, візьміть собі звичку слухати уроки англійської мови. Це допоможе навчитися мовним навичкам, включаючи вимову.