Підбір жіночого медичного одягу

 

Вибір жіночого медичного одягу визначається не тільки зручністю і практичністю, але і естетикою.

Жінки-лікарі обирають медичний одяг складного крою, який допомагає їм виглядати красиво і жіночно. В даному випадку працюють ті ж «секрети», що і при підборі повсякденного одягу. Накладні кишені приховують вузькі стегна, довгий рукав – повні руки, вертикальні шви і подовжені лацкани візуально витягають фігуру. Сучасні виробники пропонують великий вибір медичного одягу великих розмірів, тому знайти уніформу на нестандартну фігуру нескладно.

Вибір медичного одягу: поради та рекомендації

Справити враження на пацієнтів в перші хвилини вашого знайомства – нескладно, якщо ви з розумом підійшли до вибору свого професійного одягу. Тут, до речі, вам може допомогти Модний доктор https://www.modney-doktor.com/shop/category/zhenskaia-meditsinskaia-odezhda/zhenskie-meditsinskie-kostiumy. Не варто недооцінювати фактор першого враження і обмежуватися лише наявністю визначення «медична» в пошуках форми.

Запам’ятайте 3 «золотих» правила: одяг має бути зручним, практичним і красивим.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Запам’ятали? А тепер до фактів, чому і навіщо:

Бути зручним. Тісні рукава, натираючий шов, невиправдана мішкуватість, цупка чи навпаки занадто тонка тканина – все це «зло», яке безкарно пригнічує і просто заважає роботі! За  можливості, не нехтуйте приміркою або консультацією кваліфікованого консультанта, який знає особливості товару і допоможе правильно підібрати розмір і модель.

Бути гарним. Хтось назве цей обов’язковий критерій спірним, АЛЕ! Ви ж не хочете загубитися в загальній масі фахівців або відчувати себе генієм в аморфному пом’ятому халаті? Ви професіонал, так дайте зрозуміти пацієнтам, що ви любите свою професію, що ви пишаєтеся тим, хто ви є! Тим більше, сучасний медичний одяг надає вам величезний вибір. Мати в своєму робочому гардеробі пару однотипних костюмів – це моветон. Давайте уявимо, що ви важливий дипломат. Кожен день пропадаєте на ділових зустрічах, укладаючи угоди на мільйон. Що ви оберете: десять ідеальних костюмів, зшитих на замовлення або костюм з випускного вечора, який ще впору і виглядає цілком собі пристойно?

Бути практичним. Забудьте про дешевий халат з грубої тканини! Він, можливо, і прослужить вам ціле століття, але скоріше зняти його ви захочете вже до кінця робочого дня! Тому приділіть особливу увагу матеріалу. Найкращий вибір – тканина з високим вмістом бавовни. Такий одяг буде добре відпиратися, швидко сохнути і прослужить не один рік. Уточнюйте, чи має тканина спеціальні вологовідштовхувальні просочення.

Корпоративний стиль – це простий спосіб підкреслити приналежність до бренду. Тому підбір одягу для медперсоналу – завдання відповідального керівника.