Доставка квітів Івано-Франківськ

Якщо вас цікавить доставка квітів Івано-Франківськ, при виборі для вас може бути корисною інформація щодо того, які квіти стоять найдовше.

Замовити квіти можна зателефонами:

(095) 388-27-00
(098) 388-27-00
(063) 388-27-00

Довше за всіх у вазі стоять саме ті квіти, до яких ви проявляєте належну увагу і турботу. Природно, є більш невибагливі рослини, які і без особливих старань будуть довгий час радувати своєю красою, але до більшості видів квітів все-таки доведеться приділити дещицю уваги, щоб вони радували вас якомога більше. У даній статті ми розповімо вам про найбільш невибагливі квіти, які будуть дуже довго стояти у вазі, а після розповімо як зробити так, щоб вони радували вас ще довше.

  1. Відкривають наш рейтинг найстійкіших квітів – троянди.

Ви напевно подумаєте, що троянди – взагалі найкапризніші в цьому плані. Це так. Вони вимагають певних умов, проте все ще залежить від місця, з якого їх привезли. Троянди, вирощені в Україні будуть радувати вас не тільки довгим цвітінням і не прив’яданням, але і приємним тонким ароматом, якого ви точно не дочекаєтеся від еквадорських троянд. В середньому, українські сорти починають в’янути через 5-7 діб.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

  1. На восьмому місці нашого рейтингу – нарциси і гортензії.

Ці прекрасні квіти будуть радувати вас без ознак в’янення протягом 7-8 днів.

  1. Сьоме місце по праву дістається Герберам.

Вони також можуть радувати вас приблизно тиждень, але через особливості будови їх стебла, для цього вони повинні бути добре підготовлені флористом.

  1. Півонії, альстромерії, лілії, тюльпани і ромашки посідають шосте місце.

Їх красою ви будете насолоджуватися близько 10 днів.

  1. Середину нашого рейтингу по праву займають букети з ірисів.

В середньому, одна квітка ірису живе протягом доби, проте за рахунок того, що на стеблі у нього дуже багато суцвіть – вони постійно оновлюються, саме тому такий букетик буде радувати вас від 8 до 10 днів.

  1. На четвертому місці знаходяться айстри, гіацинти, фрезії, кали, гіппеаструми.

Їх краса буде радувати вас протягом двох тижнів. Однак варто зауважити, що необхідно постійно стежити за листочками і вчасно зрізати зів’ялі.

  1. Бронзовими призерами нашого рейтингу стають орхідеї.

Деяких їх підвиди здатні зберігати свіжість і красу на термін до 2,5 тижнів.

  1. Срібними медалістами стають гвоздики.

Їх дійсно можна вважати одними з найбільш стійких кольорів. Їх особливість полягає в тому, що вони не терплять сусідства з будь-якими іншими квіточками. Букет тільки з гвоздик буде стояти на протязі 3 тижнів без явних ознак старіння.

  1. Ну і перше місце по праву дістається хризантемі.

Дійсно, хризантеми вважаються найбільш стійкими і невибагливими квітами. Букет із хризантем буде стояти як мінімум 30 днів (за умови, що квіти зрізані і правильно оброблені). Крім того, не забувайте щодня міняти воду, хризантеми люблять чисту водичку.