У Верховній Раді відбудеться свято для дітей

До дня Святого Миколая в будинку Верховної Ради України 19 грудня свято для дітей відбудеться. Про це на своїй сторінці https://www.facebook.com/oksana.krotyuk повідомляє координатор проведення свята від Національної спілки письменників України дитяча письменниця Оксана Кротюк.

 

Навіть дуже зайняті поважні люди знаходять час і роблять внесок, коли йдеться про спільні цінності – ті, що єднають.
Готуємо свято – для діток тих, хто захистив нас ціною найдорожчого.
Ольга Мельник, керівниця Дитячий фольклорний театр “Дай Боже”, відгукнулася миттєво. Гурт отримав міх запрошень, і, подекуди, вигідних – та вигодою тут не міряють.
Кирило Стеценко прийде зі своєю божественною скрипкою.
Завжди заклопотаний Іван Малкович теж знайшов час, а ще й гарні книжки від Видавництво «Абабагаламага» поклав у торбинки від Святого Миколая.
Житомирські ласощі додають цукерок, Брати Капранови – ще книжок.
Святий Миколай, – а в його ролі буде Роман Ясиновський, виконавець однієї з головних ролей у фільмі “Кіборги” – теж лишив ради цього усі свої справи.

А творче патріотичне об’єднання Музичний Батальйон разом з Національна спілка письменників України НСПУ зініціювали цей благий чин та скликали це шановне товариство.
А ще ж у Верховній Раді знайшлися ті, хто гостинно відчинить її двері дітям та мамам, і проведе екскурсію, і подасть дитячу програму освітнього центру ВР, і засвітить ялинку.
Дяка всім! Хай вертається добром!

 

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал