Всеукраїнську нараду молодих літераторів в Ужгороді скасовано!

На превеликий жаль, скасовано заплановане на 13–14 грудня 2019 року проведення Всеукраїнської наради молодих літераторів Національної спілки письменників, яка покликана виявляти нові імена талановитих письменників та надавати їм можливість за спрощеною процедурою долучатися до лав НСПУ.

Причиною цьому стала в останній момент відмова, попри попередні домовленості, керівництва Закарпатської обласної ради прийняти в місті Ужгород учасників наради з Західної та частково Північної і Центральної України, узявши на себе забезпечення проживання в хостелі та харчування в їдальні учасників з 11-ти областей. Зі слів керівництва Закарпатської облради, поясненням такого малоприємного повороту подій є дуже складна фінансова ситуація, яка склалася в області, у зв`язку з чим окрім цього заходу скасували ще низку значимих подій.

Спілка письменників приносить вибачення всім потенційним учасниками Всеукраїнської наради! Сподіваємося, що наступна аналогічна зустріч, яка запланована в Ужгороді орієнтовно на лютий 2020 року, відбудеться без подібних інцидентів. В усякому разі, Закарпатська обласна рада запевнила в готовності наступного разу не підвести.

 

Кабінет молодого автора НСПУ

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал