Як давно ви відпочивали душею і отримували естетичне задоволення? Можна вибратися у вільний час в кіно або кафе з друзями, але це все не те. Для щастя багато не треба: купіть квиток в театр. На афішах можна знайти багато цікавих вистав. Навіть якщо ви не живете в столиці, на сценах провінційних театрів теж можна побачити класичні та сучасні вистави. Зайдіть на сайт Тікетсбокс, виберіть потрібне місто, перегляньте афіші і замовте квиток заздалегідь. 

Афіші театрів України

Хочете подивитися класику? Без проблем – на сценах театрів постійно ставляться твори українських і зарубіжних класиків. Цікаві сучасні вистави про сучасне життя теж припадуть вам до душі.

В джазі тільки дівчата, або Sugar

Всім любителям хорошого ретро присвячується. Пам’ятаєте яскраву комедію з Мерилін Монро? Так ось, п’єса заснована на оригінальному кіносценарії. Тому вас чекають пригоди двох музикантів, які змушені ховатися від гангстерів, переодягнувшись дівчатами. Пригоди, перевтілення, кохання і дружба – в цій постановці зібрано все найкраще.

Місце проведення: Театр оперети

Час: 19 листопада

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Ціна квитків: 40-400 гривень

Кайдашева сім’я

Українська класика, культова повість Івана Нечуя-Левицького на соціально-побутову проблематику, яка актуальна і сьогодні. Сьогодні ми дивимося ток-шоу, в яких у прямому ефірі відбуваються сімейні розбірки, а в 19 столітті “Кайдашева сім’я” була відображенням реальності, про яку ніхто не писав. Непросте сімейне життя, конфлікт поколінь, побутові сварки. Іноді ви будете реготати до сліз над абсурдними, але знайомими ситуаціями. І все ж це сміх крізь сльози.

Місце проведення: Чернігівський обласний драмтеатр ім. Шевченка

Час: 20 листопада

Ціна квитків: 40-150 гривень

Єврейський годинник

Комедія сучасності – сміх, сльози, трагедії і долі. Ми всі такі різні і такі однакові. Ця дивовижна п’єса ще в 2004 році перемогла на “Коронації слова”, її помітили і почали ставити на київській театральній сцені. Тепер це улюблена вистава українських глядачів з улюбленими акторами в головних ролях. Фантастична історія про чарівні Єврейські Годинники об’єднує між собою абсолютно різних людей: за професією і поглядах на життя. У сучасному світі мало хто вірить у вищі сили, зазвичай всі звикли покладатися на себе, так надійніше. Але сили все-таки існують, і вони рятують, а не тільки глумляться.

Місце проведення: Українській дім 

Час: 23 листопада

Ціна квитків: 170-350 гривень

Безприданниця

Відома п’єса Островського поставлена на українській сцені. Минуло кілька століть, а ця прониклива історія кохання не втрачає своєї актуальності. Лариса Огудалова змушена вибирати серед чотирьох шанувальників, але серце її належить судновласникові Паратову. Але закохані не можуть бути разом, тому дівчина виходить заміж за нелюба. Вона звикає до свого нового життя, але незабаром в місті знову з’являється коханий чоловік і пристрасть спалахує з новою силою. У героїв свої гріхи, вони борються за своє щастя, що призводить часом до трагічних наслідків. Ви можете побачити постановку класичного твору в Київському театрі за участю знайомих акторів.

Місце проведення: Київський театр драми і комедії на лівому березі Дніпра

Час: 26 листопада

Ціна квитків: 150-270 гривень