Зупиніть Ганапольського!

ЗВЕРНЕННЯ ДО ПЕТРА ПОРОШЕНКА

Саме так, шановний Петре Олексійовичу! Зупиніть. Порятуйте від нього аудиторію «Прямого». За депресивного стану суспільства в умовах карантину розважливе, підбадьорливе слово журналіста, який усвідомлює свою відповідальність, на вагу золота. Складається враження, що журналіст Ганапольський цього не усвідомлює. «Прямий» за його участю обертається на «Кривий».

Цьому телеведучому явно бракує не тільки політичної культури, а й культури загальної. Його поведінка – поведінка феодала у своїй вотчині.

Чи доводилося Вам його слухати? Він постійно  т и к а є,  грубо перебиває тих, кого запросив у студію, вкрай примітивно тлумачить ними сказане. Левова частка часу поглинається його непосутнім розумуванням, а то й пустослів’ям. Слухати його обтяжливо і неприємно. Йому важко дається логічна мотивація, чітко сформульована думка.  Тому він постійно розмахує руками і сипле дурницями. Недорікуватість його – вражаюча. Засміченість мови – по саме нікуди. Як наслідок, загальний сумбур передач.

Звертаю Вашу увагу, що цей журналіст – носій і примножувач політичної смути. Бо не хоче, чи не вміє чітко розставити акценти. Недвозначно озвучити свою позицію. Ця його дворушність – нашим і вашим – кидається у вічі і збиває з пантелику гостей студії і телеглядачів.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Зупиніть Ганапольського. Користі від нього для Вашої політичної сили, як з козла молока. Такі люди не піддаються переінакшенню. Їхня броня – патологічна самовпевненість.

Зупиніть Ганапольського, доки телеглядач не відсахнувся від «Прямого». Знаю таких, що вже відсахнулися. І тільки тому, що не витримали брутальності ведучого. Гадаю, відсахнуться й ті, хто дивився вечірню передачу 1 травня. Якщо раніше Ганапольський дратував своєю вульгарністю і приголомшував окриками на взір – «я тут ведучий, а не ти», то цього разу перевершив самого себе. Змушений донести до Вас ці вишукані перли: «А мені насрати», «Пішов ти у сраку», «гівнюк», і т.д. Чи випадає нагадувати про журналістську етику, коли йдеться про професійну непридатність?

Ганапольський – ахіллесова п’ята «Прямого». Отже, і «Європейської Солідарності».

 

 

З повагою,

Володимир Базилевський,

прихильник телеканалу «Прямий»