Знову «за Фрейдом». У Німеччині Квартал 95 назвали “російським комедійним шоу”

Як повідомляють українські масмедії, Студію Квартал 95 назвали “російським гумористичним шоу” в Німеччині. У компанії на це негайно відреагували.

Оголошення з написом “Russische Comedy-Show” з’явилося на офіційному порталі Гамбурга. У колективу там запланований виступ 4 лютого 2023 року. На порталі міста з’явився анонс, в якому написали, “Квартал 95” — “російське гумористичне шоу”.

У колективі вже відреагували на таку помилку. Вони звернулися до прокатників і попросили, щоб їх не дискредитували. Квартал 95 – це українське шоу.

“Шановні прокатники! Якщо ви беретеся співпрацювати з українською студією “Квартал 95” і презентуєте “Вечірній Квартал” в країнах Європи, будь ласка, не дискредитуйте своїх партнерів. Студія “Квартал 95″ – була, є і залишиться українською компанією! І ніяких інших варіантів презентації наших проектів бути не може!”, – говориться у відповіді.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Зараз у студії очікують виправлення помилки. Крім того, якщо подібна ситуація повториться, то колектив скасує свої концерти.

“Очікуємо термінової поправки і вибачень. У разі повторення таких ситуацій, Студія “Квартал 95″ буде скасовувати концерти без попередження прокатника”, — йдеться в повідомленні колективу.

 

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.