“Злочин без покарання”: побачила світ книга про вкрадених росіянами українських дітей

Українська креативна агенція Bickerstaff.734 разом з Українською академією лідерства та Міністерством закордонних справ України створили книгу, в якій описані злочини росії. Попри те, що книга містить 6000 сторінок, всі злочини, звісно ж, туди не помістилися.

50-кілограмову книгу “Злочин без покарання” присвятили злочинам російської федерації в Україні, зокрема викраденню російськими загарбниками українських дітей. “Як виразити словами той біль, жах і праведний гнів українських матерів, чиї діти були викрадені російськими окупантами? 6000 дітей… Мабуть, ніяк. Але якщо спробувати, то вийде 50-кілограмова книга на 6000 сторінок. І назвати її можна “Злочин без покарання” — ну ви зрозуміли літературний натяк”, — йдеться у повідомленні на сторінці агенції в Instagram.

В агенції зазначили, що в книзі описані не всі злочини росіян, тому “вона все ще пишеться”. Збірник історій українських сімей налічує 6000 сторінок, тому що саме стільки нині є доведених фактів про вивезення росіянами дітей за межі України. Важливою приміткою є те, що книга постійно доповнюється — адже окупанти не зупиняються й продовжують вбивати, травмувати та вивозити українських дітей.

vogue.ua

 

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал