Журналісти пишуть книгу-розслідування про «Приватбанк»

Журналіст «Лівого берегу» Андрій Яніцький разом зі своїм британським колегою Грехемом Стеком працює над книгою про «Приватбанк» в період з 1992 по 2016 роки.

Про це повідомляє Детектор Медіа.

«Нарешті можна сказати відкрито. Ми з британським журналістом-розслідувачем Graham Stack працюємо над книгою про «Приватбанк» в період з 1992 по 2016 роки. Це незалежний проект, наша ініціатива, сподіваємося на хороші продажі і всесвітню славу;) Книга вийде вже цього року російською й українською», – написав журналіст.

За його словами, видавцем книги стане Дмитро Кириченко, в активі якого «Майдан» Соні Кошкіної, «Аеропорт» і «Рейс» Сергія Лойка, «Межигірський синдром…» Сергія Лещенка, «Анексія…» Тараса Березовця тощо.
«Матеріал для книги про Приват зібраний, робота в розпалі, інтерв’ю та ексклюзиву багато. Але може бути ще більше з вашою допомогою», – написав також Андрій Яніцький, закликавши усіх, у кого є цікаві фото, документи, унікальні відомості про роботу «Приватбанку», починаючи з 1992 року, писати на пошту a.ianitskyi@gmail.com.
Найцікавіші історії та фотографії автори додадуть до книги, пообіцяв він.
Редактор економічного відділу LB Андрій Яніцький народився у Севастополі, закінчив відділення журналістики Чорноморської філії МДУ. З Криму писав для ІА «Українські Новини», газет «Дело» та «Коммерсант-Украина».
У 2007 році переїхав до Києва, де працював у виданнях «Газета24» та Kyiv Weekly. З травня 2009 року працює у Gorshenin Group у проекті LB.ua. Пише про економіку, події у Криму.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал