Збір коштів для спорудження пам’ятника Тарасові Шевченку в Таллінні

Дорогі співвітчизники!
У 2014 році відзначатиметься 200-річчя з дня народження Тараса Шевченка. В українців Естонії є додаткові підстави вшановувати Кобзаря, адже він у 1842 році відвідав естонську землю.  На згадку про цю подію 2004 року в Таллінні було посаджено Шевченківський дуб та встановлено пам’ятний камінь. 
В даний час за ініціативи Посольства України в Естонії та підтримки українських організацій триває кампанія щодо спорудження в естонській столиці пам’ятника Тарасу Шевченку. Монумент планується встановити на пожертви фізичних та юридичних осіб.  Для збору коштів засновано Фонд «Тарас Шевченко», до правління і наглядової ради якого ввійшли авторитетні і відомі в Естонії люди. 
Кожен з нас може долучитися до історичної події, якою є спорудження в Таллінні пам’ятника Кобзарю, і зробити свій посильний внесок – кожний євро є цінним для нашої спільної справи. З таких «цеглинок» і має вирости монумент Шевченку, який буде ще і символом згуртованості української громади в Естонії.
Будемо вдячні за пожертви, які можна внести на рахунок Фонду «Тарас Шевченко»
Банківські реквізити у Swedbank
 Tarass Sevtsenko SA, a/a 221057910760
Для перерахунків з-за кордону
IBAN: EE29 2200 2210 5791 0760
З повагою,
Оргкомітет 

Дорогі співвітчизники!У 2014 році відзначатиметься 200-річчя з дня народження Тараса Шевченка. В українців Естонії є додаткові підстави вшановувати Кобзаря, адже він у 1842 році відвідав естонську землю.  На згадку про цю подію 2004 року в Таллінні було посаджено Шевченківський дуб та встановлено пам’ятний камінь. В даний час за ініціативи Посольства України в Естонії та підтримки українських організацій триває кампанія щодо спорудження в естонській столиці пам’ятника Тарасу Шевченку. Монумент планується встановити на пожертви фізичних та юридичних осіб.  Для збору коштів засновано Фонд «Тарас Шевченко», до правління і наглядової ради якого ввійшли авторитетні і відомі в Естонії люди. Кожен з нас може долучитися до історичної події, якою є спорудження в Таллінні пам’ятника Кобзарю, і зробити свій посильний внесок – кожний євро є цінним для нашої спільної справи. З таких «цеглинок» і має вирости монумент Шевченку, який буде ще і символом згуртованості української громади в Естонії.Будемо вдячні за пожертви, які можна внести на рахунок Фонду «Тарас Шевченко»
Банківські реквізити у Swedbank Tarass Sevtsenko SA, a/a 221057910760
Для перерахунків з-за кордонуIBAN: EE29 2200 2210 5791 0760
З повагою,Оргкомітет 

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал