Завершено прийом заявок авторів і творів в Міжнародний чесько-український альманах “Сяйво”

Раді повідомити, що прийом заявок авторів і творів в Міжнародний чесько-український альманах “Сяйво” (щорічний спеціальний додаток до Міжнародного чесько-українського літературного журналу “Мандрівник”)  успішно завершено.

Понад 400 (!) авторів і тисячі сторінок поезії та прози (!)

Персональні відповіді на усі повідомлення із підтвердженнями та/або роз’ясненнями отримали усі автори.

Дякуємо усім авторам, причетним до Альманаху участю, серед яких як юні та молоді школярі і студенти й навіть цілі колективи літературних студій та гуртків, так і поважні академіки, професори, доктори і кандидати наук та інші уже досвідчені чи ще початківці в літературі поети, прозаїки різних професій: юристи і педагоги, музиканти і журналісти та багато-багато ін. з усієї Великої України майже усіх українських областей та численних країн світу: Чехії, Польщі, Німеччини, Болгарії, США:

“Сяйво” направду засяяло усіма барвами сяйва, набравши природніх, чарівних властивостей свого явища)

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Окрема подяка художникам, які проявили ініціативу участю в Альманасі – їх теж чимало долучилось до Альманаху.

Зараз приступаємо до вичитки та відбору авторів і творів в Альманах – про редакційну колегію і результати вичитки та відбору авторів і творів в Альманах повідомимо згодом усіх – і авторів, і громадськість.

Весною плануємо видати Альманах друком, а влітку – презентувати на зустрічі авторів “Сяйва” в Україні, якщо, звісно, це дозволять напружені пандеміологічна і політична ситуації в Україні та світі, про що автори і громадськість будуть теж повідомлені.

 

За альманах “Сяйво”, Олег Павлів

Прага, Чехія

 

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.