Засновник Twitter роздасть всі свої гроші

Засновник і генеральний директор Twitter Джек Дорсі планує до кінця життя роздати на доброчинність всі свої гроші. Як інформує rusjev.net, про це він розповів в інтерв’ю політику і підприємцю Ендрю Яну, запис опублікований на YouTube.

«Я хочу бути впевнений, що роблю все, щоб допомагати через роботу моїх компаній, через особисті пожертвування. Я хочу віддати всі свої гроші протягом життя. Хочу бачити зміни, поки живу», – зазначив глава Twitter. Дорсі вже направив понад 85 мільйонів доларів в різні організації.

Він публічно звітує про перекладах через Google-документ. Бізнесмен не став створювати благодійний фонд, щоб уникнути витрат, пов’язаних з його управлінням.

Раніше Дорсі віддав мільярд доларів на боротьбу з коронавірусом. Він став найщедрішим жертводавцем як по абсолютній сумі, так і за часткою від свого стану (близько 28 відсотків). Дорсі пообіцяв, що продовжить благодійну діяльність і після завершення пандемії, але змістить фокус на теми жіночого здоров’я, освіти і безумовного базового доходу.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал