З’явився трейлер екранізації роману Анатолія Дімарова «І будуть люди»

У мережі з’явився трейлер серіалу, який створюється за мотивами роману Анатолія Дімарова «І будуть люди». Як повідомляє chytomo.com, відео виклали на офіційному Youtube-каналі компанії Film.ua.

Режисером екранізації виступив Аркадій Непиталюк, а над сценарною адаптацією працювали Тетяна Щегельська та Тарас Серед акторів, які з’являться на екрані: Катерина Григоренко, Остап Дзядек, Акмал Гурєзов, Віктор Жданов, Олена Борозенець, Костянтин Темляк та інші.

«Серіал побудований у формі саги. Через призму життя звичайних людей показує турбулентні етапи 20 століття: перша світова війна, революція, прихід радянської влади. Кожен з героїв по-своєму зустрів ці зміни, з точки зору своєї правди, але всіх їх об’єднувало одне — бажання жити, любити і знайти своє місце у новому вимірі історії», – йдеться в анотації.

Всього серіал матиме 12 епізодів, а також 12 персонажів.

Прем’єра серіалу відбудеться 14-го вересня на телеканалі СТБ.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Як відомо, перший том роману Анатолія Дімарова «І будуть люди» побачив світ у видавництві Радянський письменник ще у 1964 році. У 1982 році автор отримав Шевченківську премію за останню, третю частину цього роману, який має назву «Біль і гнів» (1974, 1980).