З’явився новий сайт про літературу, мистецтво і музику — Суспільне Культура

Запрацював новий сайт суспільного мовника Суспільне Культура, на якому можна буде читати різноманітні публікації про літературу, мистецтво, кіно і музику, дивитися онлайн телеканал UA: КУЛЬТУРА та слухати радіостанцію UA: Радіо Культура. Окрім цього, на сайті будуть програми, документальні фільми та ексклюзивні концерти. Про це повідомляє  corp.suspilne.media.

«Суспільне Культура — це майданчик, який буде об’єднувати національний та локальний культурний контент, а також телебачення, радіо та діджитал  — розповіла генеральна продюсерка цифрових платформ Суспільного Тетяна Кисельчук. — З погляду розробки Суспільне Культура — це логічне продовження сайтів Суспільне Новини та Суспільне Спорт. Ми намагаємося бути доступними та комфортними для читачів, глядачів, слухачів Суспільного та розташовуємо всі наші медіаактиви в одному місці».

За словами виконавчого продюсера телеканалу UA: КУЛЬТУРА Лук’яна Галкіна, сайт Суспільне Культура дозволить новій аудиторії побачити телевізійний контент.

«Цей рік для телеканалу UA: КУЛЬТУРА був позначений активною співпрацею із цифровими платформами Суспільного мовлення. Під час весняного локдауну ми спільно створили низку успішних подій, серед яких презентації нових книжок Сергія Жадана та Олега Сенцова, а також онлайн-трансляції сучасних українських вистав, відеоверсії яких створила виробнича команда UA: КУЛЬТУРА. Сайт Суспільне Культура — нові можливості для створення та дистрибуції контенту, який дозволить вийти до нових аудиторій та ефективніше виконувати місію об’єднання різних регіонів і поколінь українців культурними цінностями. Крім того, на сайті зможемо презентувати доробок програм і телеверсій концертів за роки праці, аби результати нашої системної діяльності були наочніші. Окремо та особливо вдячний команді цифрових платформ за те, що завдяки їм кінофестиваль :КіноКульт отримав можливість відповісти на виклики карантинних обмежень і відбутись онлайн. Для мене це приклад справжньої командної роботи Суспільного», — розповів виконавчий продюсер телеканалу UA: КУЛЬТУРА Лук’ян Галкін.

 

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.