Виконувати обов’язки директора Українського культурного фонду доручили Ірині Осадчій

Відповідно до наказу Міністерства культури та інформаційної політики призначено виконуючого обов’язки виконавчого директора Українського культурного фонду.

Про це повідомляється на сайті УКФ, передає ukrinform.ua.

“Виконання обов’язків виконавчого директора Українського культурного фонду покладено на Ірину Осадчу, заступницю виконавчого директора з питань організаційного розвитку Фонду, з 31 березня до призначення керівника Фонду”, – ідеться в повідомленні.

Зазначається також, що Ірину Чужинову, начальницю аналітичного відділу, переведено на посаду заступника виконавчого директора з проєктної роботи, члена Дирекції фонду, з 1 квітня на час до призначення керівника УКФ.

Як повідомлялося, 24 березня відбулося засідання Наглядової ради УКФ з конкурсного добору на посаду виконавчого директора фонду. Після проведення відкритих співбесід з кандидатами та голосування Наглядовою радою було ухвалено рішення оголосити повторний конкурс.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

29 березня Наглядова рада УКФ оголосила повторний конкурс на посаду виконавчого директора. Строк прийому документів на участь у конкурсі – з 29 березня до 16 квітня.

 

 

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.