Вийшов тизер нової екранізації роману Жуля Верна «Навколо світу за 80 днів»

З’явився тизер серіалу за відомим романом Жуля Верна «Навколо світу за 80 днів». Як повідомляє chytomo.com, відео виклали на ютуб-каналі телекомпанії PBS.

За сюжетом, англієць Філеас Фоґ (Девід Теннант) укладає парі про те, що здійснить навколосвітню подорож за 80 днів. Він мандрує разом зі слугою Паспарту (Ібрагім Кома) і репортеркою Ебігейль Фікс (Леоні Бенеш). Актор Девід Теннант відомий за виконанням головної ролі у серіалі «Доктор Хто».

Зйомки завершили у березні цього року. Режисером проєкту став Стів Беррон. Прем’єру восьмисерійного пригодницького телесеріалу запланували на 10 жовтня у Каннах.

«Навколо світу за вісімдесят днів» − пригодницький роман французького письменника Жуля Верна 1873 року. Роман заснований на реальній подорожі американця Джорджа Френсиса Трейна (1829–1904). Роман екранізовували понад 10 разів у різних країнах світу.

 

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.