Видавництво Vivat виклало у вільний доступ книжку Кіпіані “Дисиденти”

Книгу Вахтанга Кіпіані з циклу “Історична правда” про дисидентський рух можна безкоштовно завантажити на сайті видавництва.

Як повідомляє suspilne.media, посилання на електронну версію книги є на сайті видавництва Vivat.

“Двадцять дисидентів, розмови з якими висвітлюють безліч питань, що не втрачають актуальності й сьогодні. Маємо чути правду й пам’ятати: свобода — це та вакцина, ефективність якої не слабшає з часом”, — сказано в анотації до збірки.

Книгу презентували у Харкові 13 жовтня як основну частину проєкту “Дисиденти”.

Придбати збірку у книгарнях можна буде з січня. Аудіо- та відеоверсії інтерв’ю будуть викладені у вільний доступ, так само як і електронна версія. Перші паперові примірники розподілять серед до бібліотек, повідомила кураторка проєкту, редакторка видавництва Vivat Олена Рибка на презентації у Харкові.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

“Нехай цей збірник інтерв’ю буде нев’янучим вінком кожному, хто боровся за нашу і вашу свободу. І переміг у цій боротьбі. І сьогодні дає кожному, хто має серце, велику силу”, — йдеться в авторській передмові до книги.

 

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.