Видавництво «Наш Формат» номінували на премію Спілки українських підприємців за книжковий проект «Військо читає»

Видавництво «Наш Формат» номінували на премію Спілки українських підприємців за проєкт «Військо читає». Як повідомляє chytomo.com, про це на своїй фейсбук-сторінці повідомив засновник видавництва Владислав Кириченко.

Видавництво номінували у категорії «Соціальний проєкт року» за проєкт «Військо Читає». До 28 листопада триває онлайн-голосування за нього на сайті премії. Крім того, за номінантів голосує експертне журі нагороди, до якого увійшли вісімнадцять керівників українських компаній та керівники Спілки українських підприємців.

«Завдяки вашій небайдужості та благодійним внескам, цей проєкт став можливим і набув таких масштабів. Ми не зупиняємося та запрошуємо підтримати голосом наш з вами внесок у розвиток великої справи. Проголосуйте за наш з вами проєкт!», − закликає Владислав Кириченко.

«Військо читає» − просвітницький благодійний проєкт громадської організації «Реформація» та видавництва «Наш Формат», що має на меті поповнити бібліотеки військових частин України актуальною, якісною, сучасною світоглядною літературою, а також популяризувати читання як вид дозвілля у Збройних силах України. Наразі у межах проєкту книжки отримали 39 військових частин та військових навчальних закладів, в обсязі майже 35 тисяч примірників. Його почали реалізовувати у лютому цього року.

Премія Спілки українських підприємців − щорічна нагорода українських підприємців, яка популяризує проривні філантропічні практики українського бізнесу. Перше відзначення премією відбулось у 2018 році.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Додамо, видавництво «Наш Формат» реалізовує також проєкт «Бібліотека Сержанта», що має на меті наповнити бібліотеки військових навчальних закладів актуальною літературою.

 

 

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.