Вибори ректора КНУ ім. Шевченка: став відомий переможець

За результатами другого туру виборів ректора Київського національного університету імені Тараса Шевченка перемогу отримав проректор Володимир Бугров.

Як пише rubryka.com, про це повідомляє один з пабліків університету.

Так, Бугров отримав – 74,66%, його опонент Олександр Рожко – 12,93%, а проти всіх – 12,41%.

Нагадаємо, що за результатами першого туру виборів ректора КНУ ім.Шевченка у наступний тур вийшли Володимир Бугров та Олександр Рожко.

Як повідомлялося, у грудні 2020 року в другому турі виборів ректора КНУ ім. Т.Г.Шевченка найбільшу кількість голосів набрав проректор із науково-педагогічної роботи Володимир Бугров, водночас цих голосів не вистачило для перемоги та призначення ректором. З огляду на це було призначено повторні вибори.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Нинішній в. о. ректора Леонід Губерський був призначений на посаду ректора 29 жовтня 2015 року терміном на п’ять років, і на сьогодні його повноваження закінчились.

Варто зазначити, ексспікер Верховної Ради Володимир Литвин заявив про те, що має намір очолити Київський національний університет ім. Т. Шевченка.

Проте програв вибори ректора Київського національного університету ім.Шевченка. Він посів четверте місце із результатом близько 4% голосів.

 

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.