Всеукраїнський літературний конкурс «Афоризм» запрошує долучитися до визначення переможців

Завершився прийом робіт нового Всеукраїнського літературного конкурсу «Кабінету молодого автора Національної спілки письменників України» та видавництва «Саміт-книга» – «Афоризм». Обирати листівки-переможці потрібно буде з-поміж 200 робіт, які представили майже 50 учасників проєкту з усіх регіонів України.

 Особливістю цього конкурсу є те, що власну творчість (поетичну та прозову) потрібно було презентувати якомога лаконічніше – всього кількома словами або однією фразою. Організатори цей хід пояснили тим, що інтерес до творчості автора часом з’являється усього лише від кількох його влучних і глибоких фраз, випадково десь побачених чи почутих. У нашому стрімкому, інформаційно перенасиченому часі треба вміти зачепити і зацікавити читача з кількох перших слів.

Тож і було запропоновано всім охочим поетам і прозаїкам (без будь-яких вікових обмежень) надіслати на конкурс короткі цитати-афоризми, які необхідно було зі смаком візуалізувати – створити в електронному вигляді оригінальну і наповнену цікавим літературним змістом листівку. Усього таких листівок автор міг представити до п’яти штук.

Визначатимуть переможців (1–3 місця) організатори, а також три перших місця буде визначено шляхом народного голосування під публікацією: https://www.facebook.com/yulia.berezhkokaminska/media_set?set=a.3148478081936766&type=3.

Критерій відбору робіт – влучний, дотепний, глибокий вислів і гарна його візуалізація. Щоб ваш голос було зараховано, необхідно всього лише під роботою, яка найбільше сподобалася, поставити + і поширити її, зазначивши: «Всеукраїнський літературний конкурс «Афоризм» та ім’я автора. Підтримати можна стільки робіт, скільки сподобається.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Завершення голосування – 16 липня 2020 р.

Конкурсні роботи для перегляду також будуть розміщені у групі «Кабінету молодого автора НСПУ» у фейсбуці («Молоді автори України», https://www.facebook.com/groups/642730803224154/), а добірка з найкращими листівками буде опублікована на сайті Національної спілки письменників України.

Усі переможці (6 осіб) отримають дипломи та віддрукований тираж листівок від видавництва «Саміт-книга».

 

Юлія Бережко-Камінська,

секретар НСПУ по роботі з молодими авторами

 

 

Передплатіть «Українську літературну газету» на 2020 рік! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» на 2020 рік в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/