Відома мандрівниця Анна Морозова у Києві презентуватиме свій перший роман

11 вересня в старовинній історичній будівлі Києва – в камінній залі Будинку письменників НСПУ відбудеться вечір із відомою мандрівницею, письменницею Анною Морозовою.

У програмі – презентація авантюрного психологічного роману про пригоди українського моряка «Четвертий помічник святого Христофора», живе спілкування, обмін мандрівним досвідом і лайфхаки про подорожі під час пандемії.

У романі відображений багатий на пригоди досвід авторки, яка здійснила навколосвітню подорож автостопом. Події у творі відбуваються в 1992 році, незабаром після розпаду СРСР. В аргентинському порту за борги арештовано український теплохід. Та ще й колишній помполіт утік, прихопивши з собою касу і паспорти команди. Критичне становище, голод і бездіяльність влади доводять одного з моряків до самоспалення перед посольством. Тоді четвертий помічник капітана Саша Розов зважується на божевільний план: повернутися додому в Одесу сушею. Без документів, без грошей і провіанту йому належить подолати кілька тисяч кілометрів небезпечного і непередбачуваного шляху автостопом від Буенос-Айреса до Аляски та наважитися на перехід Берингової протоки. Чи вдасться реалізувати задумане, і якою ціною?

Анна Морозова — тревел-журналістка, авторка колонок у журналах «Inspired», «The Village», «FurFur», «Bird in Flight», спікерка TEDx та численних лекцій і тренінгів по всій країні, покликаних мотивувати тисячі людей почати подорожувати.

Організатор події – «Кабінет молодого автора НСПУ». Модератор – секрерат НСПУ по роботі з молодими авторами, поет, журналіст Юлія Бережко-Камінська.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Початок зустрічі о 18:00. Адреса: Київ, вул. Банкова, 2.

 

«Кабінет молодого автора НСПУ»