Відбулась церемонія вручення Літературної премії імені Василя Портяка 2020 року

У Фастові, незважаючи на лютування коронавірусу та з дотриманням усіх правил безпеки, відбулося вручення Міжнародної літературної премії короткої прози імені Василя Портяка. Премія присуджена відомому прозаїку та літературному критику Михайлу Карасьову за новелу «Точка сходження».

Національна спілки письменників України продовжує приймати твори на здобуття премії імені В.Портяка. Цього разу ми спростили умови подачі документів. Автор висилає на електронну адресу НСПУ: nspu@ukr.net (з позначкою «Премія ім. Василя Портяка) текст короткої прози обсягом не більше 35 000 знаків з пробілами форматом doc, docx, rtf, кегль 14. Перед назвою твору пишеться заява автора щодо висунення його твору на здобуття Премії, в якій вказується прізвище, ім’я, по батькові автора, місце його проживання, контактний номер телефону та електронна адреса, а також підтвердження публікації твору в часописах чи книгах за останні три роки (посилання на часопис чи книгу з датою публікації).Твори приймаються до 31 грудня 2020 року.

Оргкомітет премії ім. В.Портяка

 

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.