Відбулась презентація збірника “Бандерівці – провісники держави”

У Києві, в Будинку воїна, відбулася презентація книги “Бандерівці – провісники держави” упорядниками якої є Ярослав Сватко, Віктор Рог та Микола Посівнич.

Під час презентації усі присутні мали змогу почути історію написання книги, особисто поспілкуватися з її упорядниками (Ярославом Сватком та Миколою Посівничем). Більше дізнатися про матеріали, які не увійшли до видання, а також придбати книгу.

Організаторами презентації були ГО “Молодіжний Націоналістичний Конгрес за підтримки Департамент внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА

У цій книзі зібрано статті та спогади про найменш відомі сторінки бандерівського руху – боротьба за державність після 1950-х. Зокрема багато унікальних матеріалів, яких немає в інших книгах та Інтернеті.

Книга та презентація є хорошою можливість дізнатися більше про історію Батьківщини. Надихнутися наполегливістю та самовідданістю людей, які, не покладаючи рук, працювали для України.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

“В книзі зібрана дуже цікава інформація. В ній можна дізнатися більше не тільки про провідників бандерівського руху, але й про простих членів Організації, їхню жертовність та готовність до боротьби за Українську державу. Нам варто вивчати нашу історію, адже знаючи її ми не будемо повторювати помилок минулого, а також зможемо черпати нові для себе знання.” — поділився своїми враженнями учасник події, член МНК Валентин.


Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.