«Вдячні за свободу»: слоган до заходів пам’яті Небесної Сотні отримав нове візуальне оформлення

Цьогоріч пам’ять про подвиг Небесної Сотні вшановують під гаслом «Вдячні за свободу».

Про це повідомили в прес-службі Міністерства культури та інформаційної політики України.

У лютому 2021 року цей слоган супроводжуватиме врочисті державні заходи та приватні ініціативи з ушанування героїв Майдану.

До слова, слоганом «Вдячні за свободу» вшановували героїв Майдану й раніше. Однак цьогоріч ці слова отримали новий візуальний вияв.

Художник Микола Гончаров зобразив поруч із написом на чорному тлі силуети гвоздик. Крізь одну з них, обв’язану синьо-жовтою стрічкою, видніється небесна блакить. Інші, червоні, символізують пролиту кров – ціну свободи.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Усі приурочені до Дня Героїв Небесної Сотні відео та банери транслюватимуть як соціальну рекламу на моніторах і рекламних щитах українських міст.

Зокрема рекламна кампанія передбачає поширення текстових та графічних інформаційних матеріалів у соцмережах, онлайнових і друкованих ЗМІ, поширення відео в соцмережах, онлайн-ЗМІ та на телеканалах, поширення графічних матеріалів на площинах вуличної зовнішньої реклами.

Деталі про діяльність Національного музею Революції Гідності – на сайті.

 

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.