Вахтанг Кікабідзе, Ніно Катамадзе та інші: відомі грузини записали звернення на підтримку України (відео)

Відомі грузинські співаки, актори, спортсмени, політики та інші публічні особи записали звернення на підтримку України з огляду на агресію з боку Росії. Як повідомляє radiosvoboda.org, ролик, у якому говорять Вахтанг Кікабідзе, Ніно Катамадзе, четвертий президент Грузії Ґіорґі Марґвелашвілі, оприлюднений 16 лютого.

«Ми з тривогою спостерігаємо за агресією путінської Росії проти гордої та незалежної України… Ми з надією спостерігаємо, що сьогодні весь світ мобілізований, як ніколи, і віримо, що людство стане проти зла і не допустить несправедливості… Ми у Грузії знаємо, що ваш успіх – це і наш успіх, ваша перемога – це наша перемога, ваша свобода – це наша свобода… Хай живе вільна Україна! Хай живе вільна Грузія!» – ідеться у зверненні.

Як і Україна з 2014 року і дотепер, так і Грузія в 2008 році стали обʼєктами агресії Росії. У України Росія анексувала український Крим і окупувала частину Донбасу, в Грузії Москва визнала як «незалежні держави» дві частини її міжнародно визнаної території – Абхазію та Південну Осетію.

 

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.