В Ужгороді презентують книгу “Листування Івана Чендея”

2 грудня в читальній залі Закарпатської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Ф. Потушняка відбудеться презентація першого тому літературної серії “Листування Івана Чендея” за участі відомого київського літературознавця Сидора Кіраля. Про це повідомляє trubyna.org.ua.

Вийшов у світ перший том літературної серії “Листування Івана Чендея”. Професор Кіраль Сидір Степанович, відомий київський літературознавець, приїждає в Ужгород, щоб представити результат багаторічної дослідницької роботи над вивченням унікальної епістолярної спадщини славного сина Срібної землі, українського письменника Івана Чендея. Науковцям та студентам випаде чудова можливість особисто почути про особливості науково-дослідницької роботи над епістолярною спадщиною, отримати відповіді на практичні запитання в галузі літературознавства. Історикам буде надана можливість познайомитися із поглядом сучасника на цікавий період в житті країни другої половини ХХстоліття.

 

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.