В Україні знайшли спосіб збільшення продажів електронних книжок

У книгарні першодруків ім. Швайпольта Фіоля з’явилася можливість отримувати автографи від авторів на електронних книжках. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив засновник платформи й письменник Антон Санченко, пише Читомо.
«Це ще тестується, але хто з тих, хто вже купував мої книжки, доступ до файлів у вас залишається назавжди, тож я можу підписати тому, хто хоче», – зазначив він.
Читайте також: Amazon пропонує дешеві електронні книжки
Після купівлі видання у книгарні, у покупця з’являється до нього доступ, а через деякий час приходить повідомлення на електронну пошту, що книжку підписано і її можна завантажувати. Читачі активно почали користуватися новою можливістю, що спричинило збільшення попиту на електронні книжки. Також у соцмережі вони почали викладати скріншоти автографів.
Нагадаємо, книгарня першодруків ім. Швайпольта Фіоля працює за принципом біржі авторів, редакторів, ілюстраторів і випускає електронні книжки. Найуспішніші з них, що видно не з припущень редакції, а зі статистики скачувань та покупок, знімаються із продажу і рекомендуються «великим» видавництвам. Зокрема, так сталося з книжками Іри Цілик «Родимки» та Остапа Соколюка «Ені».

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал