В Україну з гастролями їде російська поп-співачка, яка виступала в Криму: організовує концерти «Квартал»

В Україну з гастролями зібралася російська співачка Zivert, яка раніше виступала в окупованому Криму. Про це повідомляє begemot.media з посиланням на сторінку у Facebook депутата фракції «Голос» Соломії Бобровської.

Більш того, організацією гастролей в Україні займається компанія «Квартал концерт». За даними нардепа, з цією компанією безпосередньо пов’язана верхівка адміністрації президента Зеленського.

Вона безпосередньо звинуватила керівництво країни в зароблянні грошей разом з росіянами, незважаючи на окупацію Криму і війну на Донбасі.

«До нас знову їдуть« кримські гастролери». Мене найбільше обурює, що організацією концерту співачки Zivert, яка виступала в окупованому Криму і є порушником нашого законодавства, займається компанія «Квартал концерт». З цією компанією пов’язані Сергій Шефір, перший помічник президента, заступник Єрмака Сергій Трофимов і народний депутат Максим Ткаченко від «слуг народу». Відмінна компанія, гідні носії ідеології «потрібно просто припинити стріляти».

Очевидно, в їхній  картині світу, якщо «припинити стріляти», то можна далі заробляти разом з росіянами, плюнувши на державу і президента», – повідомила нардеп.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал