В Україні зніматимуть біографічну історичну кінодраму про радянський період «Загубити, щоб знайти»

Команда продакшену OK Media Company почала роботу над сценарієм біографічної історичної драми «Загубити, щоб знайти». Про це повідомляє detector.media.

Сценарій художнього фільму базується на основі реальної історії про двох іспанських дівчат, дочок міністра, яких у 1936 році викрали та депортували в УРСР. Сталін планував використовувати дітей, як важіль впливу на владу Іспанії, але все пішло не за планом. Марія та Кармен назавжди залишились в Україні.

Сценарій розробляється за підтримки Українського культурного фонду. Автор ідеї – Ігор Висневський (сценарист; режисер фільмів «Інший Франко», «Слово» та ін.), продюсерка – Ольга Клименко (повнометражний художній фільм «Позивний Бандерас», телевізійний серіал «Сага», короткометражний фільм «Бог простить» та ін).

Зйомки фільму заплановані на 2022 – 2023 роки. Слідкувати за розвитком проєкту можна на сторінці фільму у соціальній мережі Facebook.

 

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.