В Україні вийде книжка про котів та Ілона Маска

Як повідомляє bukvoid.com.ua, незабаром  у дитячому арт-видавництві «Чорні вівці» побачить світ нова книжка української письменниці та журналістки Юлії Ілюхи «Космокоти. Марсіанські хроніки Мурка Мняуска».

У ній йдеться про пухнастого котика Мурка, який одного дня побачив по телевізору відомого винахідника Ілона Маска. Це перевернуло життя звичайного домашнього улюбленця догори дриґом. Відтепер він доброволець Мурко Мняуск, і його найбільша мрія – полетіти на Марс!

За словами авторки Юлії Ілюхи, «Космокоти» – це книга про мрію одного маленького українського кота, яка стала реальністю. Познайомитися з Ілоном Маском? Полетіти на Марс і стати першим у світі марсонавтом? Історія Мурка Мняуска доводить, що все в житті можливо, треба лише не боятися мріяти!».

Ілюстрації до книжки зробила художниця Катерина Степаніщева. Це вже не перший приклад співпраці видавництва з мисткинею. У 2018 році вона ілюструвала «Папужку» Оксани Лущевської, яка вийшла у серії «Читати легко».

Тож, чи вдасться Муркові зустрітися з Ілоном Маском, щоб стати першим у світі котиком-марсонавтом, та чи відкриє йому свою головну таємницю червона планета дізнавайтесь у п’ятій книжці Юлії Ілюхи. Видання розраховане на дітей від 7-ми років.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Перші презентації «Космокотів» відбудуться в Харкові та Києві.