В Україні створили першу цифрову блогерку

Студія Ffface.me створила першу в Україні цифрову блогерку на ім’я Астра Стар. Основні теми її блогу – лайфстайл, мода та технології. Про це повідомляє bzh.life.

У Ffface.me розповідають, блогерка може знімати фото та відео, постити сторіз, тестувати інста-фільтри, подорожувати, брати участь в івентах, зустрічатися з будь-якими людьми, а також виходити у прямі етери.

“Окрім дизайну ми продумали історію і характер персонажа. Наприклад, Astra не має шкідливих звичок, займається самоосвітою, стежить за собою та трендами, намагається висловлювати свою думку щодо різних актуальних подій та комунікує з брендами та людьми”, – розповідає CEO Ffface.me Дмитро Корнілов.

За біографією, Астра – 18-річна дівчина, яка переїхала з Берліну до Києва. Вона Лев за знаком зодіаку, сапіосексуалка, займається йогою та самоосвітою, цікавиться модою та міксує трендові речі зі знахідками з секонд-хендів. Наразі зупинилася у знайомих в Києві, але куди поїде далі – залежить від професійних планів.

Життя інфлюенсерки буде розвиватися в реальному часі і включатиме передбачувані для її статусу і віку активності. Блогерка буде регулярно публікувати нові дописи і планує чимало колаборацій з локальними та міжнародними брендами.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

В усьому світі цифрові інфлюенсери наразі активно просувають свої блоги та складають конкуренцію реальним блогерам, виходячи за межі віртуального світу. Вони відвідують покази мод і виставки, дають інтерв’ю, рекламують бренди, випускають треки та стають потужним маркетинговим інструментом. Найвідомішою цифровою інфлюенсеркою є Miquela, у неї 3 мільйони підписників в Instagram. Також вона веде власний TikTok, рекламує Calvin Klein, знімається для обкладинок журналів та у колабораціях зі знаменитостями.

Фото: Ffface.me

 

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.