В Україні створили новий літературний онлайн-проєкт “Запитай у автора”

У “Видавництві Старого Лева” запустили новий літературний онлайн-проєкт – “Запитай у автора”, повідомляє tsn.ua з посиланням на пресслужбу видавництва.

Приймання запитань триває до 20.00 14 квітня, а вже 15 квітня відео з відповідями на усі отримані запитання буде опубліковано у соцмережах “Видавництва Старого Лева”.

Усі охочі мають можливість поспілкуватись з улюбленим автором, не залишаючи власного дому, а автори – комунікувати із своєю аудиторією поза презентаціями.

У проєкті вже взяли участь Дорж Бату, Валерія Козлова, Надійка Гербіш, Ілларіон Павлюк, Мар’яна Савка, Наталя Гуменюк, Олександр Фоззі Сидоренко.

Свої запитання читачі можуть залишати у коментарях на сторінці видавництва у Facebook та Instagram або ж надсилати на електронну адресу протягом двох днів. Після цього всі отримані запитання збираються і передаються автору. Готове відео з відповідями на всі отримані запитання публікується у соцмережах видавництва.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Наразі свої запитання можна поставити письменниці, перекладачці та публіцистці Софії Андрухович.

Її попередній роман “Фелікс Австрія” став бестселером, був перекладений шістьма мовами та екранізований (фільм “Віддана”), а місяць тому побачила світ нова довгоочікувана книжка “Амадока”.