В Україні буде видано збірник творів Степана Бандери

З ініціативи Організації Українських Націоналістів (бандерівців) створено видавничий комітет, завдання якого – підготувати до друку і видати збірник творів Степана Бандери. Про це повідомляє ukrpohliad.org.

Актуальність проекту є очевидною, враховуючи нестихаючий шквал наклепів на постать і діяльність Провідника ОУН з одного боку і все зростаючий інтерес до Степана Бандери та його творчості з іншого.

Провідник ОУН залишив об’ємну і ґрунтовну теоретичну спадщину, яка на сьогодні є на жаль малодоступною для широкого кола зацікавлених і є значною мірою актуальною. Саме твори Бандери є найпереконливішим вираженням його ідеалів та переконань, вони є одним з наріжних каменів ідеології і стратегії революційної ОУН. Нагадуємо, що останній раз в Україні збірник творів Бандери «Перспективи української революції» видавався в Україні ще понад 20 років тому обмеженим накладом і є бібліографічною рідкістю.

До видавничого комітету, який очолив відомий дослідник життя і творчості Степана Бандери, кандидат історичних наук Микола Посівнич, увійшли директор Незалежного аналітичного центру «Українські Студії Стратегічних Досліджень» Юрій Сиротюк, представник Центру Національного Відродження імені Степана Бандери Ігор Артюшенко, редактор офіціозу ОУН «Шлях Перемоги» Віктор Рог і директор Музею національно-визвольних змагань Тернопільщини Євген Філь.

Видавничий комітет оголошує збірку коштів на видання і закликає до активної співпраці патріотичних українців на рідних землях і в діаспорі.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

З питань співпраці просимо зголошуватись:

Микола Посівнич posiv@yahoo.com