В Одесі влаштують фестиваль одеської пісні

В Одесі влаштують I Міжнародний фестиваль одеської пісні. Назву фестивалю придумали відповідну – «За всю Одессу». А розгорнеться він з 13 по 15 серпня в Літньому театрі Морвокзалу, повідомляє culturemeter.od.ua

У фестивалі візьмуть участь Гарік Кричевський, Валентин Куба і Фелікс Шиндер. Через карантин приїзд деяких учасників, зокрема з США та Ізраїлю, поки під питанням. Є підтвердження про приїзд музикантів з Європи. Фестиваль триватиме три дні. Щовечора концерти будуть стартувати о 7:40.

У перший день, який організатори назвали «море талантів», виступити зможуть всі артисти, які до 31 липня 2020 року надіслалив оргкомітет фестивалю якісне демо свого виконання відомої одеської пісні.

У другій і третій дні на сцені Літнього театру Морвокзала одеські пісні і власні хіти виконають вже популярні артисти.

«Чому ми вирішили провести фестиваль? Про жодне місто на Землі не написано стільки пісень, скільки про Одесу. Всіма улюблених «Костю моряка» або «посміхаючись Дюку» знають і співають навіть ті, хто жодного разу не був в Одесі. Тому ми вважаємо, що одеські пісні – це теж пам’ятки Одеси! І берегти, піклуватися про них потрібно не менше, ніж про Потьомкінські сходи, Оперний театр або свіжість тюльки для биточків », – кажуть організатори.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал