В Ірландії побачила світ антологія віршів українських поетів про війну Invasion (“Вторгнення”)

В Ірландії побачила світ антологія віршів українських поетів про війну Invasion (“Вторгнення”). Про це повідомила у Фейсбуці українська письменниця Надія Гармазій.

«У час війни як ніколи важко і як ніколи важливо видавати книги. Днями в Ірландії у видавництві SurVision побачило світ англомовне видання – антологія віршів українських поетів про війну – Invasion (“Вторгнення”). Дякую, Anatoly Kudryavitsky , за Вашу ініціативу, за увагу до моєї творчості, і за такий чудовий переклад. Це величезна підтримка для України в ці дні. А ще це можливість розказати світу про наш біль і нашу незламність.

До антології увійшло 55 український поетів. І мені надзвичайно приємно не тільки тому, що я серед них, а що в змісті можна побачити прізвище нашої Аліна Шевченко, яку війна також спонукала писати вірші. Мабуть, вона наймолодша авторка. І мені щиро хочеться, щоб попри війну її доля склалася щасливо.

На фото подаю переклад мого вірша “Волонтерам”, який перекладено польською, а завдяки роботі Anatoly Kudryavitsky тепер і англійською.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Детальніше з антологією Invasion (“Вторгнення”) можна ознайомитися на сайті видавництва:

http://www.survisionmagazine.com/bookshop.htm

або на сторінці у ФБ:

https://www.facebook.com/photo?fbid=2257557217731039&set=gm.3241628169404066»