В Японії зняли короткометражку про Чебурашку і крокодила Гену

Також в мультфільмі з’являються кролики, пінгвіни і панда.

У Мережі з’явився японський мультфільм про Чебурашку і крокодила Гену. Короткометражка знята з використанням 3D-технологій і носить назву “Чебурашка знайшов друга”. Про це інформує  focus.ua/ з посиланням на Anime News Network.

Мультфільм зовсім короткий, менше п’яти хвилин. У ньому крокодил Гена, який живе в зоопарку, знаходить Чебурашку, який спить в ящику з апельсинами і вони разом намагаються привернути увагу відвідувачів.

Вони вбираються в пінгвінів, кроликів і панд, а потім розуміють, що краще залишатися самими собою. І Чебурашка пропонує крокодилу Гені стати друзями.

Вихід короткометражної стрічки приурочений до десятиріччя з дня прем’єри повнометражного японського фільму про Чебурашку, випущеного в 2010 році. Чебурашку озвучила актриса Рі Кугімія, а крокодила Гену – Такахіро Сакурай.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Чебурашка був придуманий письменником Едуардом Успенським в 1966 році для його книги “Крокодил Гена і його друзі” і її продовжень. Після виходу мультфільму Романа Качанова “Крокодил Гена”, знятого по цій книзі в 1969 році, персонаж став широко відомий. У 2003 році на Токійській міжнародному ярмарку анімації японська фірма SP International придбала у “Союзмультфільму” права на поширення в Японії мультфільмів про Чебурашку до 2023 року.