В Естонії презентували збірку української поетеси

У Центрі української культури м. Таллінн за участі представників Посольства України в Естонії відбулася презентація нової поетичної збірки української поетеси Ольги Литвин «Ластівка».

Як передає ukrinform.ua, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України в Естонській Республіці.

Зауважується, що це вже третя поспіль поетична збірка української майстрині. Перші дві – «Вузлик думок зі смаком полину» та «Правда у терновому вінку» побачили світ відповідно у 2018 і 2019 роках.

Художником і дизайнером проєкту був керівник Центру української культури м. Таллінн Анатолій Лютюк, який не лише проілюстрував усю збірку, але і став ідейним автором її назви.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

«Поетичні твори, які увійшли до збірки, оспівують Україну та багатство людської душі нашого народу. Особливе місце у збірці посідають поетичні твори автобіографічного характеру і вірші, сповнені любові до рідної землі», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, з нагоди святкування 30-ї річниці незалежності України у приміщенні Державної естонської філармонії у Таллінні відбувся великий гала-концерт за участі значної кількості творчих колективів української громади Естонії.

Фото: Посольство України в Естонії

 

 

 

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.