В Абу-Дабі пройде Міжнародна книжкова виставка

Міжнародна книжкова виставка відбуватиметься з 23 по 29 травня 2022 року. Про це повідомляє chytomo.com.

Книжкова виставка в Абу-Дабі є найбільш динамічною книжковою подією на Близькому Сході і в Північній Африці. Уперше виставка відбувся у 1981 році. Вона проходить у кількох залах Національного виставкового центру та займає 73 тисячі квадратних метрів.

У межах виставки презентують переможців Книжкової премії Шейха Заїда та оголосять лавреатів Міжнародної премії з арабської художньої літератури.

На виставці діятиме eZone – простір для розробників та постачальник електронного контенту для презентації своїх продуктів та обговорення останніх тенденцій в галузі цифрового книговидання. Також у межах заходу відбувається виставка робіт досвідчених та молодих ілюстраторів й проводять майстер-класи для ілюстраторів-початківців.

У заході щороку беруть участь видавці з понад 60 країн світу, які представляють більше ніж 500 тисяч книжок на 35 мовах. Зустрічі, дискусії, воркшопи, семінари та інші заходи на виставці проходять в межах професійної, навчальної, культурної та спеціальної програм.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

 

 

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.