Українці в Африці презентували відео вистави за мотивами «Лісової пісні»

Українська асоціація у Південно-Африканській Республіці презентувала відео театральної вистави за мотивами п’єси Лесі Українки «Лісова пісня».

Як передає ukrinform.ua, про це Українська асоціація у ПАР повідомила у Фейсбуці.

«Ми так раді нарешті поділитися з вами відео нашої першої подорожі з героями історії Лесі Українки. Дякуємо нашій команді та юним учасникам, це було незвично, зворушливо та повчально», – йдеться в повідомленні.

Охочих долучитися до наступного проєкту просять залишати коментарі, діліться цим відео та запрошувати друзів стежити за подією.

«Чекаємо вас та ваших дітей на наступному шоу. За додатковою інформацією звертайтеся за номером 0827227231 або info@uaza.co.za. Також можна відвідати фейсбук-сторінку події», – додали в асоціації.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Проєкт підтримали Посольство України в ПАР і Міністерство закордонних справ України.

Нагадаємо, активісти української громади Індії зняли короткий відеофільм за мотивами твору Лесі Українки «Лісова пісня» мовою гінді та представили його до відзначення у світі 150-річного ювілею з дня народження поетеси.

 

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.