Українці стали лауреатами почесної нагороди «Золотий письменник світу»

Міжнародні громадські організації з десяти держав (США, Німеччини, Англії, Франції, Італії, Іспанії, України, Китаю, Індії і Японії) заснували дуже престижну нагороду «Золотий письменник світу». Нею наразі відзначаються талановиті, відомі та успішні письменники світу, які своєю високодуховною, яскравою, шляхетною та подвижницькою творчістю пропагують гуманізм, мир, доброту, справедливість і любов, – саме ті загальнолюдські цінності, що об’єднують народи та сприяють їх розвитку і розквіту, роблять наш світ кращим.

Приємно, що цьогорічними лауреатами почесної відзнаки стали дійсно достойні письменники, народні поети України Тетяна і Сергій Дзюби, твори яких перекладені вже 80 мовами та надруковані в 50 державах. Автори, котрі одержали понад 140 престижних міжнародних літературних нагород у 30-ти країнах, на всіх континентах, а головне, мають щиру повагу і любов читачів.

Також лауреатами цієї прекрасної нагороди в 2022 році стали: Роллан Сейсенбаєв (Казахстан), Рісто Василевскі (Сербія), Мілан Грабал (Чехія), Михась Пазняков (Білорусь), Олена Ананьєва (Німеччина), Абдукаххор Косім (Таджикистан), James Tian (Китай), Михайло Блехман (Канада), Сантош Кумар Покхарел (Непал), Dr. Lovelyn P. Eyo (Нігерія), Mary Agreda (Еквадор), Marcia Batista Ramos (Бразилія), Dr. N. K. Sharma (Індія), Tian Yu (Китай), Xanthi HondrouHill (Греція), Cav. Silvano Bortolazzi (Італія), Dr. Ashish Malviya (Індія), Ana Maria Manuel Rosa (Аргентина), Dr. Cynthia Echeme (Нігерія).

Щиро вітаємо творче подружжя українців зі славного Чернігова та всіх нинішніх лауреатів!

До речі, Тетяна та Сергій Дзюби одержали в Індії й міжнародну премію «Global Humanitarian Award», якою переможці нагороджуються за визначні досягнення в гуманітарній сфері. І це – п’ята міжнародна нагорода творчого подружжя з Чернігова в Індії!

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Ярослав Савчин,

письменник, журналіст, перекладач, художник,

прес-центр Міжнародної літературно-мистецької Академії України

 

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.