Українських письменників нагородили в Лівані та Марокко

Відомі українські письменники та журналісти Тетяна і Сергій Дзюби нагороджені почесними сертифікатами (преміями миру) в Лівані та Марокко.

«Це – щира вдячність за Вашу видатну та подвижницьку працю задля миру на нашій планеті, популяризацію високодуховної культури, літератури, мистецтва та науки», – відзначається в їх почесних сертифікатах, вручених у Лівані.

«Міжнародний форум творчості та людства Королівства Марокко має честь вручити Вам сертифікат за Вашу діяльність у культурній і гуманітарній сфері та справі миру», – написано в почесних дипломах, якими доктор наук із соціальних комунікацій, професор Тетяна Дзюба і почесний професор Сергій Дзюба нагороджені в африканській країні Марокко. До речі, вперше творче подружжя з Чернігова відзначили на Близькому Сході та в Африці.

А в рідній Україні пісні Сергія Дзюби та композитора Бориса Раденка «Батьку мій», «Не сумуй, калинонько!» і «Я намалюю сон» стали «Піснями року». Нагороджені й виконавці – лауреати міжнародних премій та конкурсів Наталія Шинкаренко, дует «Крила» (Валентина і Володимир Олійники) та народний ансамбль «Чарівниця» Палацу культури «Дарниця» (керівник – Борис Раденко).

Ганна Маджуга

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

 

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.