Українських письменників нагородили у Філіппінах

Відомих українських письменників, журналістів, перекладачів, Послів  миру, міжнародних громадських діячів Тетяну та Сергія Дзюбу нагородили нині у Філіппінах. З такою ініціативою виступив Інститут лідерства та миру в Манілі, який очолює сер Посол Еммануель М. Кабусао, дуже авторитетний міжнародний діяч.

Українців із Чернігова названо лідерами нової генерації – шляхетними, справедливими та високоморальними, які є гідним прикладом для наступних поколінь. Відзначено також їх безкорисливу та подвижницьку міжнародну діяльність; популяризацію ідей миру та злагоди між народами; виховання молодих лідерів, які щиро вважають пані Сергія та пані Тетяну зразком для наслідування; визначну творчу й наукову діяльність.

Таким чином, подружжя з Чернігова нагороджене вже в 35 державах. Коментуючи цю інформацію, редактор газети «Чернігівщина» Сергій Дзюба зазначив, що зовсім не очікував такого світового резонансу. «Ми з дружиною просто робимо свою справу і прагнемо виконувати її якнайкраще. Взагалі, ми самі нікуди себе не висуваємо – жодного такого випадку не було! Але, звісно, приємно, що таку нашу діяльність помічають. І це – справді, важливо тому, що найпочеснішими нагородами в усьому світі відзначають саме українців», – наголосив добродій Сергій».

Ярослав Маджуга

 

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

 

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.