Український науковий інститут Гарвардського університету запрошує на Літню школу україністики онлайн

Літня школа україністики при Українському науковому інституті Гарвардського університету (УНІГУ) пройде 21 червня по 6 серпня онлайн.

Про це повідомляється на сторінці УНІГУ в Фейсбуці, передає ukrinform.ua.

Як зазначається, завдяки віртуальному формату вартість навчання для багатьох охочих буде меншою.

Заявки прийматимуть до 15 квітня.

Пропонується обмежена кількість стипендій.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Детальніша інформація буде згодом. Ознайомитись із основними курсами та зареєструватися можна за посиланням: https://huri.harvard.edu/harvard-ukrainian-summer-institute.

Як зазначається на сайті Українського наукового інституту Гарвардського університету, Літня школа (Harvard Ukrainian Summer Institute, HUSI) є єдиною в своєму роді програмою в Північній Америці. Вона пропонує сім тижнів інтенсивного акредитованого університетського навчання з українознавства. Програма включає три академічні курси, які пропонуються в Літній школі, та щотижневу серію лекцій, що проводить Український науковий інститут Гарвардського університету (УНІГУ).

Літня школа україністіки існує з 1971 року і щороку збирає найкращих студентів, аспірантів та працюючих спеціалістів з усього світу, які мають професійний, перш за все, науковий інтерес до України, її мови, культури, історії чи політики.

 

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.