Українську стрічку «Земля Івана» покажуть на фестивалі в Польщі

Документальну стрічку Андрія Лисецького «Земля Івана» покажуть на фестивалі Ukraina Festiwal Filmowy 13 та 15 листопада у Варшаві. Як пише detector.media, про це повідомила пресслужба кінокомпанії «Магіка-Фільм».

Фільм розповідає про українського митця Івана Приходька. Це самоук, який живе в селі і творить наївне та чесне мистецтво. Одного разу Івана запрошують виставити свої картини в Мистецькому Арсеналі, головному виставковому центрі країни. Та чи обміняє він маленьку сільську хатинку на гламурне міське життя?

Ukraina Festiwal Filmowy – це міжнародний фестиваль українського кіно, який вже вп‘яте проходить у Польщі. Його головна мета – познайомити місцевого глядача із найцікавішими фільмами режисерів з України.

Раніше фільм «Земля Івана» переміг на фестивалі документальних фільмів про права людини Docudays UA та кінофестивалі Kharkiv MeetDocs, брав участь у конкурсних програмах фестивалів «Молодість» та HotDocs. Також кінокартину показували у рамках Lad&Fest та Bouqet Kyiv Stage.

Стрічку створила кінокомпанія «Магіка-Фільм» за підтримки Держкіно України.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Інтерв’ю «Детектора медіа» із режисером Андрієм Лисецьким читайте тут.

 

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.