Українською вперше вийде біографія Шимона Переса “Дрібних мрій не буває”

 Книжка присвячена не тільки його життєвій історії, а й темі лідерства та становлення лідера в екстремально турбулентному середовищі. Коли немає часу на виважені судження і рішення потрібно приймати в умовах тотальної невизначеності. Про це повідомляє  tsn.ua.

Вперше в українському перекладі вийде автобіографія Шимона Переса – дев’ятого президента Ізраїлю, повідомляє пресслужба видавництва BookСhef.

Ця історія про становлення справжнього лідера навчає сміливості й готовності ухвалювати складні рішення, спираючись на принципи й цінності. Учить не боятись мріяти, створювати і досягати поставлених цілей. Надихає долати труднощі, хай якими нестерпними вони здаватимуться.

Він стояв біля витоків створення держави Ізраїль, заклав основи його атомної та авіаційної промисловості, підтримував проекти в сфері нанотехнологій, розвитку IT і освоєння космосу.

“Нам потрібне покоління, яке розглядатиме лідерство як благородну справу, визначену не особистими амбіціями, а мораллю — і закликом служити. Нам потрібні лідери, які вірять, що світ можна змінити не вбивством і стріляниною, а творчістю і змаганням… Я сповнений надії, бо вважаю, що це покоління вже на підході, саме в цей момент воно вже ходить Землею” — Шимон Перес, один із лідерів Держави Ізраїль, яка поставала завдяки його зусиллям.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Шимон Перес перетворив країну обіцянки на Обіцяний край, діставшись сюди одинадцятилітнім хлопчиком із маленького польського селища. Тут Шимон зростав, працював у кібуці, став лідером ізраїльської молоді, одружився й долучився до розбудови неймовірної країни можливостей і втілення мрій. Шимон Перес легко і з гумором відкриває душу, підсумовуючи свої здобутки і здобутки Ізраїлю в розвитку авіаційної й аерокосмічної сфер, мистецтві перемовин із європейськими й азійськими урядами, спробі подолати тероризм на Близькому Сході й у світі. Зусиллями цієї людини й постала держава Ізраїль з найліпшою у світі медициною і кількістю стартапів, що перевищує їх число навіть у Кремнієвій долині. І хоч мрії й мають свою ціну, та все одно Перес чимдуж мріяв і вірив у чудо. І воно справдилося, бо дрібних мрій не буває.

У книжці описано події з життя Шимона Переса та якості, які зробили з нього видатного лідера, здатного долати невдачі і рухатися до мети всупереч собі і обставинам, який бачить можливості там, де інші бачили неминучий провал.