Українські мережі відмовляються від співпраці з блогерами, які влаштували святкування в День пам’яті жертв Голодоморів

Відомі українські мережі одне за одним почали відмовлятися від співпраці з блогерами, які були на вечірці у блогера з Чернівців Олександра Заліско у львівському Будинку вчених. Зокрема, свою позицію щодо подальшої співпраці з блогерами зазначили мережі METRO Україна, Нова пошта, Pepsi Україна, Jysk та Rozetka. Про це повідомляють українські масмедії.

Зазначимо, що одними з перших, хто відмовився від співпраці з блогерами став магазин чоловічого одягу Andreasmoskin, який висвітлив свою позицію у Instagram. 

Нагадаємо, в суботу, 27 листопада, у львівському Будинку вчених блогер з Чернівців Олексій Заліско відзначав свій день народження. Гучна вечірка відбулася у День пам’яті жертв Голодоморів, на неї зібралися блогери-мільйонники зі всієї України. Згодом у соцмережах користувачі обурювалися щодо такого святкування, яке влаштували в день, коли світ перебуває у скорботі за мільйонами жертв, яких знищив штучно створений голод.

За порушення карантинних обмежень склали протокол за ч. 1 ст. 44-3 «Порушення правил карантину щодо людей» Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція статті передбачає накладання штрафу у розмірі від 17 тисяч гривень.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

 

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.