Українська ілюстраторка отримала золото на IJungle 2020 Illustration Awards

Українська ілюстраторка Альона Шостко стала однією із переможниць європейського конкурсу IJungle 2020 Illustration Awards. Як інформує chytomo.com, про це повідомляється на офіційній сторінці премії у фейсбуці.

Альона Шостко отримала золото у категорії «Книжкова ілюстрація» за видавничий проєкт «Ці дивовижні українці». Видання структуроване за розділами, що присвячені українській історії, культурі, науці, стереотипам, революціям, святам та народам-сусідам.

Книжка, а також ще одна складова проєкту – інтерактивна онлайн-платформа, з’явилися у 2019-му році у видавництві Green Penguin за підтримки Українського культурного фонду.

Дізнатися про переможців інших категорій можна на офіційній сторінці премії.

 

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

IJungle Illustration Awards – це європейський конкурс з ілюстрації. Він відкритий для ілюстраторів, агентств, студентів та викладачів по всьому світу. Серед журі – найкращі світові ілюстратори та артдиректор.

Як відомо, українська ілюстраторка Тетяна Якунова стала однією із переможниць європейського конкурсу IJungle Illustration Awards у 2018-му році.

 

 

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.