Українська еротична комедія отримала відзнаку міжнародного фестивалю

Стрічка Наталі Пасеницької “Порядна львівська пані” отримала відзнаку від DaVinci International Film Festival. Про це повідомляє ukrrain.com з посиланням на пресслужбу Держкіно.

“Стрічка буде показана у позаконкурсній програмі фестивалю. DaVinci International Film Festival 2020 пройде с 10 вересня по 13 вересня 2020 року в онлайн-форматі в Лос-Анджелесі (США)”, – повідомляється в дописі.

“Порядна львівська пані” режисерки Наталі Пасеницької – це еротична комедія за мотивами однойменної книги відомої української письменниці Люби Клименко. Автором сценарію стрічки є Марина Меднікова, продюсером – Юрій Мінзянов. Виробником є кінокомпанія Крісті Фільмс.

“Кінопроєкт цієї стрічки став одним із переможців Десятого конкурсного відбору Держкіно. У липні 2020 року стрічка отримала нагороду від The Gulf of Naples Independent Film Festival в Італії за найкращий акторський склад”, – зазначають у пресслужбі.

Довідково. DaVinci International Film Festival (DIFF) – міжнародний фестиваль незалежного кіно в Лос-Анджелесі, організатори якого фокусуються на творчому і нестандартному підході до створення кіно. Фестиваль демонструє найкращі короткометражні та повнометражні роботи незалежних кінематографістів з усього світу.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал